İLKE PARK EVLERİ SİTESİ YÖNETİMİ

PROJE HAKKINDA

İLKE PARK EVLERİ projesi kapsamındaki dairelerin tasarımında fonksiyonellik ve estetik ihtiyaçlar birlikte ele alınmıştır. Kat planları oluşturulurken, aileler için en kullanışlı ve konforlu mekanlar oluşturulmaya çalışılmıştır.

Cephe tasarımında modern bir yaklaşım benimsenmiş; kompozit, doğrama ve taş yapı elemanları rafine bir estetik düzey tesis etmek için kullanılmıştır. Cephedeki renk ve doku seçimi şık ve ferah bir algı hedefi gözetilerek yapılmıştır.

Gerek yapıların arsaya yerleşimi gerekse yenilenen kent dokusunu dikkate alan mimari yaklaşımıyla bulunduğu çevreye saygılı ve uyumlu bir proje amaçlanmaktadır. Proje, arsanın bütününe yayılan 4 adet yer altı otopark katı ve yer üstünde de 11 katlı 3 bloktan oluşmaktadır. Yer üstü katlarda, 1+1’den 4+1’e değişen büyüklük ve niteliklerde 182 daire bulunmaktadır.

Proje bünyesinde açık havuz, fitness, buhar odası, sauna ve dinlenme bölümleri bulunan bir spor merkezi öngörülmüştür. A Blok’un altında kat maliklerinin günlük her türlü ihtiyacını karşılama imkanı veren modern bir süper market işletmesi planlanmıştır."